søndag den 22. august 2010

Ny afhængighed

På vores sidste ferie opdagede jeg min nye afhængighed, eller det vil sige jeg fandt ud af at jeg er meget mere afhængig end jeg troede.
Jeg har altid været glad for søde sager, men det er ikke det.
Jeg kan ikke gå forbi en garnbutik.
Vi var på ferie i Middelfart, og der er altså to garnbutikker på deres strøggade. Jeg var i den første og købte ikke noget, (hvilket er temmelig godt gået af mig). Står længe og tøver foran den næste, men det var MEGET upassende at jeg skulle derind, med 3 skrigende børn og to meget utålmodige mænd, så jeg gik med vidre. Men det endte med at jeg måtte løbe tilbage til butikken, imens de andre var på vej over i bilen. Der var så meget lækkert garn, men jeg var for presset i tid, til at bestemme mig. Så det endte med at jeg købte disse fede hjemmefutter til Carl, og lidt knapper.

Jeg så også futterne i en brugskunst butik i Blåvand, men der var det for varmt til at jeg kunne overbevise min mand om at de var så fede som jeg syntes. Og da jeg så så dem igen her, måtte vi eje dem, og det må da være skæbnen, at vi skal eje disse, når jeg nu har set dem de to gange vi har været på ferie i år, og været lige forelsket hver gang.

Afhængigheden gav dog abstinenser, da jeg jo ikke fik købt rigtigt garn i de to butikker, så jeg måtte købe 5 nøgler i Kvicly senere på dagen trods det at jeg dagen i forvejen havde brugt for over 500 på Havblik ved Tante Grøn

2 kommentarer:

  1. Super lækre hjemmesko, dem kan jeg godt forstå at I har købt! Og har efterhånden lidt den samme trang ift garnbutikker, det er en dyr vane/hobby efterhånden. ;-)
    Vil også lige sige TUSIND TAK for ispindende og det fine hårelastik. Jeg modtog det igår... :-)

    SvarSlet
  2. Ja dyre vaner kan vi åbenbart hurtigt få nok af, jeg elsker nu min hobby, og der er heldigvis fuld opbakning herhjemme.
    Velbekom, og det var da så lidt.

    SvarSlet