torsdag den 23. september 2010

I nye klæder

Aftenen igår blev brugt ved Mette og hendes kæreste Henning. Henning er helt fantastisk til det med computere, og specielt, det med hjemmesider, og nu også min blog.
Det eneste knas der var, er vist at blogger er mere topstyret end hvad godt er.Sikke et resultat, og hvor er det da bare fedt.
Jeg er ubeskrivelig taknemmelig.Han har hjulpet mig med opsætningen, lavet ny hedder, og meget mere. Og jeg er da bare så ubeskrivelig taknemmelig, da mine evner overhovedet ikke rakker til den slags.Jeg er vildt tilfreds med resultatet, synes i ikke det er blevet godt?
Hvis der igår var nogle af jer, der så dejlige børn, og sjove ord her på bloggen, så var det bare byggerod, som nu er blevet til dette smukke resultat.Hvor er det dejligt med sådanne mennesker der bare altid vil hjælpe.Billedet er fra zoo i Odense hvor vi var i sommer, bar lige et forsøg på at få billeder på bloggen i passende størrelser, men det skal jeg vist arbejde lidt mere med.

5 kommentarer:

 1. Her er blevet fint:) Har du opdateret til den nye editor? Der kan man nemlig lave billederne store (x-large og så skal de bare venstrestilles). Det er det jeg har gjort på min blog.
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Tak Anne. Jeg har lige opdateret til den nye, ved hjælp at PynteMynht, men når jeg så vælger ekstra stor billede går det ind over mine tekster i højre side, så den er der ikke helt endnu. (jeg har også venstrastillet)

  SvarSlet
 3. Endnu engang Tak Anne, nu er det hele vist på plads.
  Hvor er det altså bare fedt, når det hele ser så skønt ud.

  SvarSlet
 4. Hej Josefine :o)
  Hvor fedt at du har fået styr på det med billederne nu, det ser super sejt ud. Godt vi har Anne!!
  Og det var så lidt med hjælpen!! Henning var bare rigtig glad for at vi nåeder så meget og kunne hjælpe!
  Nå her til aften står den vist på kaffe og stangmasker, efter at have brugt 2 timer på at putte Luna!! Hun har nok rejst sig op i sengen 40 gange og hoppet, måtte skifte hende 2 gange og har bandet og svovlet...så er det træls at være alene hjemme. Stakkels Noah som bare måtte ligge ligeså stille og blive puttet indimellem :(

  Glæder mig til vi ses næste gang!
  KH Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette.
  Jeg er helt enig, Anne er en fantastisk blogven!
  Sikke da en aften, håber der var ro efter du skrv dette. Det kan være det er dig der skal have barnevognsselen i hendes seng.
  Det bliver da så spæende med alle de stangmasker, Smiler.
  Jeg var ved min mor igaå, og har nu fået "lidt" sekskanter med hjem, så måske jeg skal lade hæklenålen ligge for en stund.

  Vi SKAL snart ses igen.
  Josefine

  SvarSlet