lørdag den 23. oktober 2010

Vinder af min Giveaway

Vinderen blev trukket i starten af denne månede, men jeg var lidt længe om at få sendt præmien afsted, jeg skulle jo lige pludselig til at arbejde, som om det kom bag på mig. Men det gjorde det faktisk. Selv om det har været en relitet at jeg skulle tilbage på arbejdsmarkede efter godt et års barsel, så er det en hård virkelighed at komme tilbage til. Med både weekende aften og nattevagter. Nu har jeg været igang i snart 14 dage, og det bliver mere og mere okay for hver dag. Og jeg begynder igen at kunne se mine fordele ved blanede vagter.
Nå dette indlæg skulle ikke være om mig, og min tunge hverdag, men om at jeg forhåbenlig har glædet Marie og hendes datter med denne bold.

Jeg håber den har bragt glæde.

4 kommentarer:

 1. Det må den have gjort. Det er en super fin bold! ;-)

  SvarSlet
 2. Den er SÅ fin!! Lillepigen elsker farverne og at den kan rasle, og moderen elsker legetøj, der er lækkert at se på ;)

  Igen tusind tak Josefine!! :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot Josefine! Elsker farverne :o) Ja, jeg er nu også glad for mit hårbånd, det skal jeg da også have vist frem en dag på bloggen, har jo efterhånden en fin samling af dem, som passer til alt mit tøj ;o) He he, alt passer vel til sort!
  håber du har det godt, jeg mere end glæder mig til lørdag, selvom jeg stadig ikke er sikker på om vi har en plan... vi må lige tales ved!!
  KH Mette

  SvarSlet
 4. Tak for alle de søde ord, de varmer.
  Mette:
  Jeg glæder mig også helt ubeskriveligt til lørdag. Vi må helt sikkert lige tales ved.

  SvarSlet