onsdag den 16. februar 2011

Kender du Buzzador?

Denne pakke har jeg lige modtaget. Og skal nu igang med at buzze om Rittersport, hvor jeg skal fortælle om den nye Strowberry Yogurt, give smagsprøver, og finde min favorit imellem de 9 forskellige Rittersport der er i kassen.

Jeg har været Buzzer i et par år.
Det det indebær et at jeg får alt muligt med posten, som jeg så skal teste, eller afprøve, det koster ikke mig noget (ud over et par ekstra løbeture i denne omgang), og det eneste man skal gøre er at fortælle andre om de produkter man "tester", og hvad det vil sige at være buzzador, og så rappotere det.
Jeg har blandt andet testet, Senseo Kaffemaskine, hvor jeg fik lov at beholde maskinen. Dove VisibleCare, Pampers Active Fit, Denivit 2-in-1 Extreme White, Cerelac babygrød og meget mere.
Man får point for at finde nye buzzadorer, og så selvfølgelig for at rapportere om de ting man tester. Jo flere point jo større ting får man lov at teste. Jeg har hørt at man kan komme til at teste biler, men det må stå for rygtets regning.

Normalt ville jeg ikke finde det passende at bruge min Krea blog til at reklamere, men denne gang synes jeg altså lige i skal hvide at der er en sjov mulighed for at være testperson, og det er ikke særlig krævende.
Skulle det have vækket din interesse, så kan du se mere på buzzadors hjemmeside her, eller sende mig en mail på: josefinehsolgaard@gmail.com så kan jeg sende dig et link hvor du kan mælde dig som buzzer.

9 kommentarer:

 1. Check, jeg vil gerne prøvesmage her :o)

  SvarSlet
 2. Lyder spændende, det vil jeg se nærmere på.

  SvarSlet
 3. 1000 tak for tippet, jeg har meldt mig og venter nu i spænding;)

  SvarSlet
 4. Mette linket er sendt, så nu skal du bare tilmælde dig.

  Christina, godt så har mit indslag da haft lidt virkning.

  Camsen, send mig en mail så sender jeg dig linket hvor du kan tilmælde dig.

  SvarSlet
 5. Det ser lækkert ud Josefine... Mums

  SvarSlet
 6. Tak for tippet, har tilmeldt mig:-)

  SvarSlet
 7. Jeg fik samme kasse, det var bare mums :)

  SvarSlet
 8. Hej...
  Allerførst : dejlig blog du har.. Jeg er ny her i blogland og fandt dig gennem en masse andre bloggere.. PLUDSELIG stod der lidt om det test tam tam.. Vi har i min familie ofte talt om at sådan noget må være spændende.. nu vil jeg lige høre dig helt konkret "hvor meget kræver det?"
  Har været inde og tjekke hjemmesiden. Skal man melde tilbage i skrift og billeder eller misforstår jeg mon noget!! Ha en dejlig dag..
  KH Iben

  SvarSlet