tirsdag den 1. november 2011

Krea Messe # 3

Igen i år har jeg været i Fredericia til messe, igen sammen med Mette, og i år var vi så heldige at også Lone ville af sted sammen med os.
Jeg havde en utrolig hyggelig dag, der var godt nok lidt mange mennesker, men ok, det var jo også Krea himlen. Skønt med så mange garn, stof og andre gode butikker samlet på et sted.
Der er blevet købt "lidt" ind til julegaver, og meget mere.
Jeg har siden igår, sagt rigtig mange gange, til mig selv, at nu har jeg også karantæne fra alle butikker der kan indeholde fristelser af denne slags i meget lang tid.
Det blev til to hæklebøger, og Sidsel har skrevet en personlig hilsen til mig i 3-d-hæklingen . Hvilket var super fedt at tale med et af mine forbilleder indenfor hækling.
En ny hæklenål, mest fordi jeg ikke er typen der går ned på udstyr, og fordi jeg er nødt til at prøve denne nye fine en.
Lidt flere strikkepinde til mit Knit pro sæt.
Et abomang på Kreativ Strik, som jeg havde lovet mig selv.
Nye lækkerrier fra Ønskefe, igen i år har jeg købt hæklekage opskrifter, jeg håber det kan forblive en tradition, så jeg hvert år kan hækle mange flere nye kager, og så et lille morfin kit, til et fint broderi.
Lidt forskelligt garn, til julegave projekter, så det kommer i snart til at se mere til.
Og så noget super sejt stof, som Carl allerrede har godkendt, nu skal jeg bare lige have tiden til at forvandle det til noget af alt det jeg har inde i hovedet.


Dette bliver til, gaver til nogle der overhovedet ikke forventer at få hjemmelavet gaver.

2 kommentarer:

  1. Det var nogle gode sager du købte. Glæder mig til at se hvad der kommer ud af dem..

    SvarSlet
  2. Tak Danagonia, Jeg glæder mig også til at få lavet en masse.

    SvarSlet