fredag den 1. februar 2013

Sidste sprutte opdatering i denne omgang

Jeg vil bare lige skrive at jeg idag, har fået en mail fra Skejby. Hvor der står at de glæder sig til at der kommer en masse blæksprutter og holder i hånd/ arm.
Og så et lille billede af de første til samlingen,som forhåbentligt bliver rigtig stor:-)


Så hvor fint Liselotte ( mor Lotte, familiengelefffonnesbech.dk) , har gjort dem, med et lille firkløver i nakken:-) Synes bare lige jeg ville vise den sjove ide.

13 kommentarer:

 1. jamen tak for den søde omtale.... :o) de små har jo brug for alt det held de kan få.... smil.. og igen Josefine.... tak for det fine initiativ... super skøn ide... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Jeg håber at kunne fremvise alle sprutterne, i større ellers mindre kollager.

   Slet
 2. Hvor er de bare skønne, jeg er klart med på at hækle en sprutte... håber at jeg kan finde tiden :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se noge fra din hånd. IRL ;-)

   Slet
 3. Ej hvor er det bare en skøn meddelelse at starte weekenden med :D

  SvarSlet
 4. Sikke en masse fine sprutter du har modtaget. Jeg har allerede fået hæklet en enkelt, som du kan se på min blog. Jeg håber på at få tid til at lave lidt flere, så du får den med posten på et lidt senere tidspunkt :)

  Tak for det gode initiativ!

  Sandra / Frk. Lillemus

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine.
  Jeg må indrømme at jeg ikke får hæklet nogle, men jeg synes det er så dejligt at følge med i dette hjerte varme initiativ. Og rigtig dejligt at se så mange har overskud til at bidrage.
  Historien om den lille pige ( vist nok Sofie ) var så rørende.

  SvarSlet
 6. Hvor er de dejlige. Mine sprutter ligger også i kassen og glæder sig til at jeg bliver rask, så jeg kan få dem sendt afsted. Jeg har selvfølgelig ikke lukket kassen, for det ville være synd for sprutterne :)

  SvarSlet
 7. Jeg har fået hæklet to styks. En veninde og jeg sender vores sammen til dig. Måske jeg får lyst til at lave endnu en enarmet sprutte inden afsending :-)

  SvarSlet
 8. Jeg har fået hæklet en lille mini sprutte, som råber efter at få lov til at komme til skejby sygehus ;-) Så du må meget gerne sende din adresse til mig.

  SvarSlet
 9. Jeg har også hæklet en lille sprutte.... Var den for langsom! Hvis ikke så mangler jeg kige din adresse!

  K h Camilla

  SvarSlet
 10. Jeg har også to sprutter, der ligger og ser anklagende på mig, fordi de ikke er blevet sendt endnu. Kan de nå at komme med?
  Hilsen Karen, kme.nielsen(snabela)gmail.com

  SvarSlet