lørdag den 2. marts 2013

Sprutte indsamlingen forsætter

Jeanette fra Lutter idyl forsætte min indsamling. Jeg havde slet ikke troet at det ville blive så omfattende da jeg startede min indsamling, men det gjorde det heldigvis!


Jeanette har lavet en aftale med de tre store sygehuse, der huser de ekstremt fortidligt født børn, om at hun løbende vil aflevere vores sprutter, hos dem.
Så når du har lyst til at hækle en sprutte, eller to, skal du endelig gøre det, og sende dem til Jeanette,og så sender hun dem til de rette modagere. Læs meget mere om dette hos Jeanette. Her kan du også prøve en ny opskrift, som Jeanette også har lavet.
Jeg er så glad og lykkelig over at det hele forsætter. At vi sammen kan være med til at give de små børn og deres forældre en lille fin gestus, bestående af en sprutte er bare fantastisk.

7 kommentarer:

 1. Jaaaaaa! Hvor er det dejligt, når man nu ikke blev færdig til første deadline pga sygdom!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt Trine, nu har du rig mulighed for at hækle igennem:-)

   Slet
 2. Nej hvor skønt - det kunne jo godt tænkes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt. Vi må lave en ny omgang.

   Slet
 3. Super, linker hermed til indsamlingen fra min blog - selvom det vist er begrænset med besøgende :-) Er helt ny ud i blogland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal nok Komme Heidi. Vi har alle været het små engang;-)

   Slet
 4. Hej
  Jag är en gotländska som fann din blogg. Det är ju underbart med er insamling. Jag vill gärna komma i kontakt med dig då jag har frågor kring insamlingen. Maila mig gärna på kalkstenspyssel@yahoo.se

  SvarSlet