torsdag den 25. september 2014

Pude


Et af mine helt store "mesterværker" er denne 3-D pude af hæklede romber, efter ide og opskrift fra Pernille. Jeg er selv temmelig vild med resultatet, og ja jeg har tidligere vist en lignede, denne er bare noget større, og så bor den i min sofa, og det bliver den ved med. Jeg kan klart anbefale at lave den. Det er et nemt projekt, og så længe der hækles lapper er de nemme at have med over alt.
Jeg håber virkelig at jeg får overskud og lyst til at lave endnu en, for er jo som skrevet meget vild med resultatet.

16 kommentarer:

 1. Den er så flot! Jeg har forsøgt flere gange, at hækle ting som skal sys sammen, og det bliver bare aldrig godt i mine hænder. Har du et godt tips til, at få det snore lige?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camsen.
   Jeg ved ikke om det er et godt råd, men se evt dette link: http://www.hendesverden.dk/handarbejdsskolen/Handarbejdsskolen-O-A/Strikkeskolen/sammensyning-med-madrassting/
   Og så gør øvelse virkelig mester.

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak, jeg er også sindssygt glad for resultatet.

   Slet
 3. hvor er den fed! Hvordan finder man ud af hvor mange romber der skal bruges?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg har bare startet i den ene ende, og syet sammen undervejs. Det hele afhænger jo meget af garnvalg, og hæklefasthed, og ja så endelig pudens størrelse.

   Slet
 4. Den er blevet vildt fed din pude!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er også selv vildt glad for resultatet. Den pynter virkelig fint i min stue.

   Slet
 5. Hej Josefine.
  Dén er vel nok super fed :o) Jeg har købt garn til et tæppe med romber i 3D-hækling, men jeg er lidt bekymret for om jeg går død i alle de romber ;o) Og så har jeg endnu ikke knækket koden til flotte sammensyninger :o/ Vil lige tjekke linket du har lagt ovenover :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak for de fine ord. Jeg synes det at hækle noget ensformigt, er rigtig dejligt når jeg er sammen med nogle hvor jeg ikke lige kan sidde og tælle. Bare sy sammen undervejs, så tror jeg ikke du går død, resultatet er jo så yber skønt.

   Slet
 6. Tak for linket ... det er vi vist mange der kan bruge.
  Puden er super flot, enkel og grafisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Pia.
   Ellers er det bare noget med at finde en der er god til det og gå i mesterlære. Min lokale garn og stof puscher er altid klar med et råd.

   Slet
 7. Virkelig fin pude! Hvor mange garnnøgler er der brugt? Og er der hæklet på begge sider eller er der stof på bagsiden? Hilsen Sara

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara
   Tak for de fine ord. Jeg husker ikke præcis hvor meget garn jeg har brugt, for havde lidt på lager. Mener jeg har brugt to nøgler af hver farve. Der er bare stof på bagsiden.

   Slet
 8. Smuk pude! Jeg hækler romberne efter opskriften men synes at de bliver lidt for aflange? Bruger anbefalet garn og pind 6,5. Nogle gode tips og tricks? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det sværere noget svært ved at vejlede dig, synes det passende helt perfekt. Har du prøvet at sy nogle sammen, for de skaber altså nemt synsbedrag.

   Slet