mandag den 19. januar 2015

Zentangle, doddle pude

Jeg har igen tegnet på stof med tråd:
Nogle af vores venner er har en blomsterforretning, og det kan til tider være meget svært at finde på hvad man skal give til dem.
Da jeg havde syet den sidste pude med Zentangle, blev jeg enig med mig selv om at det absolut ikke var den sidste. Derfor skulle mit Cirkel kit, købt hos Stof og Sy. Bestemt afprøves. Jeg er personligt helt vild med resultatet, nok også derfor i får en omgang billede spam. Og heldigvis faldt puden også i rigtig god jord ved modtageren.Mønstrede er syet på noget uld, jeg har tilbage fra vores bryllups invitationer, som jo må siges at være meget lang tid siden nu. Men dejligt at kunne få brugt nogle af sine rester.

4 kommentarer:

 1. Nøøøj den er fed Josefine..... Den ser virkelig proff ud, det er den selvfølgelig også ;o) Jeg er også voldsomt grebet af Zentangles, så hvad er hemmeligheden bag syede Zentangles. How do you do it ???

  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Jeg har som skrevet brugt et cirkelkit til min pfaff symaskine, til at lave cirklerne. Herefter har jeg udfyldt virklerne som hvis jeg tegnede. Jeg har lavet cirklerne med dobbeltsting og linjerne med alm. ligeud sting. Min maskine hæfter selv i begge ender, og måske er det, der er hemmeligheden.

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak, jeg er også virkelig glad for resultatet.

   Slet