lørdag den 8. januar 2011

Æblet falder ikke langt fra stammen.

Der er ingen tvivl om at jeg har mine kreative evner fra min mormor, som detsvære ikke er her mere.
Det er uden tvivl hende, (og 12 år på Steiner) der har lært mig at strikke, hækle og sy. Og at rigtig mange kreative ting falder mig så let, skal hun 100 % have æren for.
Jeg har den sidste tid tænkt meget på hende.
Nu hvor min mor agere lige så fantastisk mormor, for min søn, som jeg huske min mormor var for mig. Jeg var jeg på en eller anden måde nødt til at vise min taknemmelighed, overfor min mor. Derfor har jeg kopieret et af min mormors strikkede håndklæder, og lavet det til en samlede gave med disse grydelapper, til min mor. Og det faldt heldigvis i rigtig god jord.

5 kommentarer:

 1. jeg kan godt forstå at de faldt i god jord, de er blevet rigtig flotte. strikkede hånklæder ser man ikke såtit mere, men jeg kan da også huske nogen fra min barndom.

  maja

  SvarSlet
 2. Dejligt at kunne skabe noget selv - som så også er til glæde...Kom lige forbi og vil da lige efterlade et ord. K.H. Mona

  SvarSlet
 3. Hej Josefine!
  Hvor er de blevet flotte! fedt du havde garn nok til et aflangt håndklæde ;o) Men åh, det minder mig bare om endnu en punkt på min uendelige ønskeliste, ville så gerne hækle sådan et par grydelapper....men ok, positiv hat på, det er fedt at have mange ideer og dem løber vi da i hvert fald ikke tør for, vel?
  Giver du en kop kaffe i næste uge? Trænger som altid til at sludre...
  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Hej Mona
  Tak fordi du kiggede forbi. Jeg elsker at glæde andre.

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Ja garnet rakte lige, så det er jo helt perfekt. Jeg synes bestemt du skal lave et par grydelapper, for de er bare så lækre. Jeg har også flere par, på min uendelige to doo liste. Vi løber vist aldrig tør for idér.
  Jeg giver helt sikkert en kop kaffe, elsker jo dit samvær.
  Josefine

  SvarSlet