mandag den 3. januar 2011

Godt Nytår

Dette er mit første indlæg i år 2011 og mit indlæg nr. 100 Vildt!
De faste læser strømmer lige så stille til, det er også vildt.
Et stort rungende TAK til alle der læser med, og tak for de søde kommentar, de varmer.
Godt nytåer til jer alle,  jeg håber virkelig at vi får en masse gode stunder sammen i det nye år, her i blogland, og måske IRL.

Jeg er langt om længe blevet færdig med denne vest til Carl.
Den er noget lille i halsen, så jeg håber ikke han får det for varmt i vuggestuen idag, for den er lidt svære at få over hovedet.
Den er strikket efter en opskrift jeg købte på husflid messen i Viborg, i efteråret. Jeg er helt vild med mønstret, borset fra den noget stramme hals, så skal helt sikkert strikke en mere.
Billedet præsentere den ikke helt så godt, men det er perlestrik i siden, så kommer der kryds, en snoning, kryds og bikubemønster i midten. Jeg har aldrig strikket andet end ret og vrang før, så en vest i str. 1 år var en rigtig god øvelse, og jeg er som i ser kommet ret okay fra det.
Papkassen på billedet er Carls allerbedste "julegave", han elsker at kravle ind og ud af den, og sige bhøøøø ud af vinduet.

3 kommentarer:

 1. Hej Josefine
  Hvor er den blevet flot!! Og så vildt du kunne strikke den :) Glæder mig til at se den IRL. Måske man kunne lave knapper i den ene side, hvis den er lidt stram, for den sidder så pænt til synes jeg, så det er næsten synd at lave åbningen større eller?!
  Glæder mig til at se dig i morgen!
  KH Mette

  SvarSlet
 2. Det er da en lækker vest, du har strikket, surt med den lille halsåbning, men den kan jo gøres større i næste forsøg

  SvarSlet
 3. Hej Mette og Lydert
  Vesten er blevet rigtig fin, og han måtte bare have den på idag, og derfor blev billederne ikke så gode, men den er rigtig fin.
  Det eneste, men, ved den er at Anders ikke vil give ham den på, dan den er "lidt" stram at få over hovedet. Jeg skal helt sikkert finde en løsning til en anden hals, til næste forsøg.

  SvarSlet