lørdag den 5. januar 2013

Godt nytår

Tiden er løbet temmelig hurtigt herhjemme, så derfor får i lige et lillenytårs- juleindlæg. Ingen jeg viser de sidste af mine hjemmelavede julegaver.
Hellere sent end aldrig.
Tiden er fløjet afsted med jul, familiebesøg og bare ren nydning, ved at have alle mine drenge hjemme i mange dage.
Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige tak for 2012, det har været en fantastisk blog år. Rent personligt, har det for mig været en år, men følelserne i hver sin ende af registret.
Året startede med sygdom, og endte ud i en fantastisk familieforøgelse. Nu er jeg mor til to drenge, og det nyder jeg virkelig.

Jeg lover at 2013 vil blive fyldt med en masse hækling, måske lidt mere strik, og forhåbentligt en masse mere hjemmesyet. Men, men ingen nye løfter i år, for jeg har stort set ikke overholdt nogle af dem fra sidste år. Se selv:

Evaluering på Nytår 2012
 • Jeg må hellere få færdiggjort det patchwork tæppe, som skal blive til at sengetæppe til Carls nye seng. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst viste det, mest fordi der ikke er sket særlig meget siden, men klik her og se hvor langt jeg er kommet, eller rettere, hvor langt jeg har tilbage. - Det har jeg så overhovedet ikke rørt, så ligger stadig hen. Måske Julius kan nå at få det til sengetæppe.
 • Jeg vil gerne strikke den vest til mig selv, som jeg købte garn til i påskeferien. Garnet ligger stadig fint i kassen og venter, men jeg vil forsat meget gerne strikke den.
 • Jeg vil så gerne sy noget mere, det er bare lidt svært når der hele tiden kommer hæklenåle, og strikkepinde i vejen. TJEK, det er sket!
 • Holde op med at give alt væk, inklusiv mig selv. Hmmm, det skal jeg nok prøve i 2013
 • Strikke en bluse til Carl, som jeg også har købt til. Godt vi fik en dreng mere, så kan jeg stadig nå det, så den bliver bare til Julius istedet.
 • Nedbringe mit garn og stof lager. Tror der er ca. lige så meget som sidste år. Der er brugt noget, og nyt er købt ind.
 • Oprydning i krearum, så det hele kan være der. TJEK
 • Stoppe negativ energi, og sprede god energi omkring mig. Efter at have været helt ned at vende psykisk, synes jeg faktisk at dette punkt nu kan blive et STORT TJEK!
 • Nyde min familie og venner, og holde det på et niveau hvor jeg ikke bliver stresset. Lidt det samme som ovenstående, det skal åbenbart blive rigtig skidt, for at kunne blive rigtig godt.
 • Klappe mig selv på skulderen istedet for at dunke, mig selv i hovedet. Jeg er efter mange år, nu nået til at jeg faktisk er sindsygt dygtig, og det er jeg også stolt af. BUM
Selv om jeg ikke har tjekket så mange af punkterne af, så er jeg er virkelig glad for alle de fede resultater jeg har nået frem til i 2012, så glæder mig nu endnu mere til alt det kreative i 2013. Jeg er jo stadig på barsel, så der skal nok blive tid til lid, i hvert fald den første del af året.

8 kommentarer:

 1. Det kan godt være at du ikke har nået alle de ting du gerne ville have nået. Men jeg kan da se at du har gennemgået en stor personlig udvikling i 2012, og man kan jo altså/desværre ikke alt på en gang. Så jeg er sikker på at du når en masse nye mål i 2013 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja set i bakspejlet har 2012 været et godt år, med Massa af personlig udvikling, efter at livet har været rigtigt hårdt, er det nu helt fantastisk, og meget skønt igen.

   Slet
 2. Selv tak for et godt blog-år Josefine :-)
  Og du har ingen grund til, at dunke dig selv i hovedet, så lad venligst være med det ;-)
  DU er sindssygt dygtig!

  Knus fra Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du. Det varmer virkelig, og gør det hele 200% mere vær.

   Slet
 3. Du har da opfyldt de vigtigste nytårsfortsæt dem der giver positivt igen. Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det har også været en hård proces, men er også selv så lykkelig over resultatet:-)

   Slet
 4. Rigtig godt nytår. Takker for alt inspirationen i 2012 og glæder mig til endnu mere i 2013 for du er super dygtig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Af hjertet tak Trine.
   De hele giver endnu mere mening nu. Efter denne livsproces.
   Må vist indsendt jeg først er blevet dygtig, nu hvor mine egne øjne kan se det. Hvis du forstår?
   Tak for al rosen, som jeg efter min proces nu kan finde ud af at tage til mig;-)

   Slet