tirsdag den 17. juni 2014

Hæklede puderEfter at have haft gang i hæklenålen i over 4 år er jeg endelig begyndt at få et hjem der også viser at jeg er meget afhænig at hæklenåle, garn og stoffer. 
Jeg er langt om længe begyndt at lave en del hæklerier der bliver i mit eget hjem, og ikke går vidre som gaver, og jeg elsker at se rundt i mit hjem og se alle de fede ting jeg har skabt. 
Sidste nye skud på stammen er disse to puder. 
De har egentlig lagt længe og ventet på montering, men en Kreadag sammen med Mette som jeg skrev om i sidste indlæg har nu fået ændret på det. 
Jeg er langt fra færdig med at skabe til vores hjem og til os selv, men der bliver helt sikkert også skabt et par gaver eller 10. 

Den runde pude er lavet ved blot at tage ud 6 gange på hver runde. Alle runder er afsluttet med en km. Den er 40 cm i Ø og inden i er en monteringspude fra stof og stil. 
Den firkantede pude er hakket med to farver. Ferrer var mit første forsøg med at hakke, men tænker at der med tiden bliver hakket flere ting. 
Begge puder er lavet i Kauni. 
Jeg er ikke så glem til at sy lynlås i men det ar jeg fundet en ok løsning på, synes jeg selv. 13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak, er virkelig også selv meget tilfreds

   Slet
 2. Hvor er de fine. Har selv en hakket pude liggende, der venter på montering... det må jeg vist hellere få gjort noget ved en af dagene.
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det monterings arbejde.... Sjovt som det nogle gange får lov at vente. Glæder mig til at se dit endelige resultat.

   Slet
 3. Sikke nogle flotte puder, du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Må selv indrømme og jeg også bliver, mere og mere glad hver gang jeg ser hen i sofaen.

   Slet
 4. Hvor er de flotte. Jeg skal på hakkekursus og det er da meget heldigt for den hakkede pude er for fed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil virkelig også gerne på hakkekursus, tror Pernille ville kunne lære mig meget mere, det er også af hende jeg kort lærte det jeg kan indtil nu.
   Jeg er virkelig også glad for puden.

   Slet
 5. Hvor er de flotte!
  De ville klæde min nye sofa :o).

  SvarSlet