torsdag den 13. november 2014

Lækkert til drengene

Jeg får hele tiden mere og mere glæde af min symaskine. Jeg er ubeskrivelig glad for at jeg valgte at købe en ny, læs fik overtalt min mand til at det var ok at udskifte den gamle, med meget mere opdateret maskine.
T-shirt til Carl. Jeg klippende den inden vores sommerferie, men fik først syet den færdig vedefterårets begyndelse.
Beklager, dette er et indlæg hvor jeg har samlet lidt, se jer der følger mig på IG, ved at det er en gammel nyhed.
Jeg kan nu smutte sådanne nogle lækre T-shirts igennem maskinen til alles store glæde. Stoffet var noget jeg købte på Kreative dage for over et år siden. Og det passede lige til to. Jeg prøver virkelig på ikke at købe og lave alt for meget søskende ens tøj, men det er jo lidt nemt, og meget fristende når der lige bliver til to.
Juliuses t-shirt bag fra, og ja jeg har sat mit navnemærke i nakken, mest af alt fordi jeg er ovenud stolt over at jeg selv kan.

Julius er meget glad for hans, men Carl skal lige have lidt mere overtalelse. Håber at han vil bruge den, til næste sommer. OG håber endnu mere at han også kan passe den.

En fin langærmet til Carl, og denne er underlidt nok godkendt. Mor er stolt, for den unge mand er meget svær at finde tøj til.
Begge T-shirt og denne bluse er efter mønster fra MiniKrea (Raglan T-shirt 50222) 


Super fine ballong bukser, efter MiniKrea 30301, jeg synesde er super fine, men Carl nægter at gå i dem, så de må i gavekassen, eller måske til salg.
Mit første forsøg med strygestof, og det er blevet helt igennem fantastisk.
Dette er bukser til Julius, og så er det jo så første gang at Carl har bestilt noget hjemmesyet. Men mit ultra konservative barn, synes disse er så fede at han også vil have et par. Så nu må jeg i gang igen.
Mønsterdele til disse er fra Ottobre 4/2014
Jeg havde en del problemer med at få lommerne til at passe ordenligt, men resultatet blev ok.
Til sidst bagfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar