mandag den 24. maj 2010

Med på patchwork bøljen

Som "ny" blogger er jeg også blevet inspireret til at skulle lave patchwork, og jeg har for et stykke tid siden købt en masse stof til det.
Drømmen var at lavet et tæppe i sekskanter, men jeg tænkte at hvis jeg skulle være realistisk, måtte det blive i firkanter, for at det skulle blive færdigt. Men, men, så var min mor forbi en dag.
Hun sag og brokkede sig over at hun ikke kunne lave noget kreativt mere, efter at hun har fået en potese i skulderen, (hun kunne godt lide at strikke, og det kan hun ikke pga. den dumme skulder) og ja så talte vi om tæppet. Hun fik den ide at hun ville prøve at sy. Og det kan hun godt uden at få ondt.
Og det må så siges at være en vin vin, for nu kan hun igen være kreativ og jeg får et patchwork tæppe til Carl lavet i sekskanter.
Vi har aftalt at være fælles om at lave det, men hun går meget op i det, og for et par dage siden kom hun viste mig hvad hun har lavet endtil nu. Så jeg skal nok til at igang, hvis jeg vil være med.

4 kommentarer:

 1. Hej Josefine!
  Hvor er det bare flot! Super gode farver og kontraster..og det er da bare skønt at din mor kan hjælpe - vel også for hende, når hun godt kan lide håndarbejde :) Så ja, du må vist også hellere i gang med nål og tråd ;)
  Ha en god dag, kh Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Tak, og ja det er bare så fantastisk med min dejlige mor. Jeg tråder nålen i aften, så må vi se om jeg kan indhente hende.

  SvarSlet
 3. Hej Fru Birk
  Nej jeg synes ikke det er svært, det tager bare tid.
  Og så var det jo noget, min mor gjorde en del i, i hendes gode koliktiv tider (da også min far var langhåret):-) Så hun har helt styr på hvordan man gør.

  SvarSlet